Göteborg, Östergärde

Östergärde industriområde anlades på 60-talet, av Göteborgs kommun, som såg att det fanns ett behov för lokaler som har en avvägd kombination av lager/verkstad och kontor. I området finns 4 längor som är uppdelade i ett antal skepp med olika fastighetsbeteckningar. Rydebrinks fastigheter äger totalt 9 av dessa skepp, fördelat på 5 olika fastigheter.

Varje skepp är 200 kvm fördelat på 150 kvm lager/verkstad och 50 kvm kontor/kök mm. Till skeppen finns entré från en gångväg, och en port i markplan från gatan.

Under 2021 -2023 har vi gjort ordentliga renoveringar av lokalerna, som efter många års användande varit ganska slitna. Renoveringar har gjorts i form av bland annat byte av portar, nya dörrar, uppgraderat el och belysning, satt in nya kök och fräschat upp WCs, samt målat tak, golv och väggar mm.

Dessutom har marken och området runt omkring fräschats upp med ny asfalt, ny belysning, grönyteskötsel mm vilket har gjort området säkrare och trevligare.

Östergärde ligger centralt på Hisingen, i korsningen Björlandavägen och Norrleden, med närhet till expansionen runt Volvo, Norvolt, och olika logistikanläggningar.

Kontakta oss

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå