Välkomna till Rydebrinks Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag Torslanda Göteborg

Hej och välkommen till Rydebrinks Fastigheter!

Vi är ett litet familjärt fastighetsbolag, som förvaltar och</hyr ut lokaler i Göteborg och Lerum. Vi har framför allt riktat in oss på lokaler som passar mindre företag som har behov av lager och/eller verkstad, och ett kontor eller två.

Lokalerna ligger på mellan 200 och 1000 kvm och har varierande planlösning och standard. Efterhand som hyresgäster flyttar ut och
in, så passar vi på att renovera upp lokalerna för att passa nya ändamål och nya kunder.

Historia

Vår första fastighet var den som ligger på Flygplatsvägen 9 och 11 i området Amhult i Torslanda. Detta är ett mycket attraktivt område, åt
det håll staden växer. I närområdet ligger bland annat Volvo, Göteborgs Hamn, ett antal logistikcentrum och inte minst, så kommer Norvolt bygga en ny fabrik inom de närmsta åren.

Under 2014 till 2016 utökade vi beståndet av fastigheter med ett antal industrilokaler i Östergärde industriområde, och 2019 gjordes det senaste  förvärvet, en lokal med ICA Nära butik, i Lerum.

Om oss

Vi som äger och driver Rydebrinks Fastigheter, heter Tony och Jenny. Vi har olika bakgrunder och kompletterar varandra väl. Tony är civilingenjör med inriktning elektroteknik och Jenny är civilekonom, med inriktning ledarskap i små och medelstora företag.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå